Onze behandelingen

Bekijk hieronder welke massages wij uitvoeren om jouw welzijn en ontspanning te bevorderen. Ons uitgebreide aanbod van massages is ontworpen om aan diverse behoeften en voorkeuren te voldoen, zodat je de perfecte ervaring kunt kiezen die bij jou past. Elk van onze massagekamers zijn voorzien van een eigen douche. Al onze massages zijn inclusief 1x douchen. Wilt u 2x douchen, dan geldt er een toeslag van € 5,00.

Traditionele Thaise Massage

Traditionele Thaise massage of nuat phaen boran (Thai: นวดแผนโบราณ, “antieke massage stijl”), is een van ’s werelds oudste geneesmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in de lokale tempel. Zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage. Deze holistische benadering van genezing omvatte ook gebeden, meditaties en rituelen.

Een afspraak maken

Ontspannings massage

De ontspanningsmassage is een zachte en vriendelijke variant van de traditionele massage. Met behulp van aromatische oliën worden de buitenste lagen van het spierweefsel op een vriendelijke manier gemasseerd. Dit zorgt voor lichamelijke ontspanning en stress vermindering.

Een afspraak maken

Hot Stone Massage

Tijdens de massage worden er platte, warme basaltstenen gebruikt die op specifieke punten van het lichaam worden geplaatst. Deze punten reguleren de energiestromen in je lichaam en met behulp van de massage met warme stenen wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld.

Een afspraak maken

Hoofd, Rug en Schouder Massage

Een ontspannende en therapeutische behandeling waarbij de focus ligt op het verlichten van spanning en stress in het bovenlichaam. Tijdens de massage worden zachte tot stevige kneed- en wrijfbewegingen gebruikt om gespannen spieren los te maken en de bloedsomloop te bevorderen.

Een afspraak maken

Body Scrub

Tijdens een body scrub wordt een speciale scrubmengeling met korrelige deeltjes, zoals zout, suiker of gemalen noten, op de huid aangebracht. Vervolgens worden deze deeltjes zachtjes gemasseerd om dode huidcellen te verwijderen en de huidtextuur te verbeteren.

Een afspraak maken

Duo Massage

Tijdens een duo massage kunnen beide personen genieten van hun zelf te kiezen massagebehandeling , aangepast aan hun individuele behoeften en voorkeuren. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde en gezamenlijke ontspanningssessie.

Een afspraak maken