Een oase van ontspanning

Bij Thai Raya Massage verwelkomen we u graag in onze prachtige Thaise massagesalon, waar traditie en moderniteit samenkomen om u de ultieme ontspanningservaring te bieden.

Onze salon is gelegen in het hart van Dordrecht, waar we de eeuwenoude kunst van Thaise massage combineren met moderne wellnesspraktijken om lichaam en geest te verjongen.

  • Authentieke Thaise Massages
  • Persoonlijke Aandacht

  • Serene Atmosfeer

  • Gecertificeerde Therapeuten

  • Gemakkelijke Bereikbaarheid

  • Geen erotische behandelingen!

Uitstekend
Gebaseerd op 107 recensies
Leon
Leon
Voor mij al een paar jaar de beste salon in de regio! Nog nooit een slechte massage gehad en je krijgt er door de relaxte sfeer en gastvrijheid ook nog een beetje vakantiegevoel bij :-) En als je op zoek naar bent naar het betere ellebogenwerk, bijvoorbeeld om chronische nek/schouder problemen te behandelen wordt je zeer zeker niet teleurgesteld!
Wim Peters
Wim Peters
Mooie lokatie,mooie kamers en het meest belangrijke, zeer kundige masseuses, ze voelen goed welke spieren aandacht nodig hebben
Sing Thiangdee
Sing Thiangdee
Vriendelijke professionele end goede massage gehad ,ik kom zeker trug.
Wow.Beauty Agent
Wow.Beauty Agent
Anne Sinke
Anne Sinke
Geweldige massage gehad, na zoveel pijn en bijna niet meer te kunnen lopen. ging ik nu bijna pijnloos de deur uit. Echt een aanrader.
Nick Wes
Nick Wes
Treated with knowledge and kindness, after walking in the city. Eased muscles and joints . Thank you.
Rick van Heuven Van Staereling
Rick van Heuven Van Staereling
Zojuist samen met mijn vrouw een heerlijke duo Aroma massage gehad van 60 min. D Deze vriendelijke, professionele dames weten echt waar ze mee bezig zijn, vragen naar de persoonlijke probleem zones en komen met een passende oplossing. Als kers op de taart kregen we na afloop een citroen / mint watertje en vers fruit. Echt een aanrader!!
Julia Punt
Julia Punt
Voor het eerst bij Thai Raya geweest voor een duo ontspanningsmassage en we komen zeker terug. Wat een onwijs goede massage en een hele fijne sfeer. We waande ons echt weer even terug in Thailand.
Marco Postema
Marco Postema
Ons vaste adres voor een regelmatige duo massage. Altijd alles lekker los en nog nooit een mindere masseuse gehad, altijd goed. Super vriendelijk personeel en achteraf een glas water met citroen en een bakje vers fruit. Aanbevolen!
Amanda Kooijman
Amanda Kooijman
Vanmorgen een heerlijke traditionele Thaise massage gehad van 60 min. Was erg goed alles wordt aangepakt, stevig, kraken en ontspanning goed afgewisseld. Ik ga dit zeker vaker doen. Hele fijne Salon, na afloop kreeg ik lekker wat te drinken en wat fruit. Aanrader!!